2010. december 20., hétfő

Bleach: Hadnagyok


Hadnagyok

Minden osztagnak van egy Kapitánya és egy Al-kapitánya, azaz hadnagya. A Hadnagyok végzik a kisebb teendőket az osztagban, és segítenek a Kapitányoknak. 13 osztag van Soul-societyben, tehát 13 Hadnagy van.

1. osztag

Név: Sasakibe Chojiro



Zanpakuto: Gonryoumaru

Szinte semmit sem lehet róla tudni, egyszer kapott egy kisebb szerepet, amikor Ichigo-t kellett volna elkapniuk, de hamar elintézték őt. Általában a Kapitánya mellett szokott állni.

2. osztag

Név: Ohmaeda Marechiyo



Zanpakuto: Gegetsuburi

Róla sem sokat tudni, elég lusta, nagydarab és imád kajálni. Ő is csak Ichigo elkapásánál kapott szerepet, de őt is könnyedén legyőzték.

3. osztag

Név: Kira Izuru



Zanpakuto: Wabisuke

Hinamori és Renji jó barátja. Eléggé kiborult, mikor Hinamorira kellet támadnia, hogy megvédje kapitányát. Ichimaru őt is átverte..

4. osztag

Név: Kotetsu Isane



Zanpakuto: Itegumo

Ő a 4., azaz a gyógyító osztag Hadnagya, tehetséges a varázslat terén, inkább gyógyító mint harcos. Ő is Ichigo-t üldözte, de ő is kikapott.

5. osztag

Név: Hinamori Momo



Zanpakuto: Tobiume

Renji és Kira barátja. Bízott Aizenben, akiről mikor azt hitte hogy meghalt, Ichimarut gyanúsította a gyilkossággal, rá is támadt, de Kiranak meg kellett védenie. Nem akarja elfogadni hogy Aizen áruló, ezért kitart amellett, hogy Aizen a jó oldalon áll.

6. osztag

Név: Abarai Renji



Zanpakuto: Zabimaru

Rukia gyerekkori barátja, vele együtt nőtt fel. Mikor Shinigamivá vált, a 6. osztag Hadnagya lett. Bár először elfogta Rukiat és visszavitte Soul Societyba, segített is megszöktetni, ezután szinte velük is maradt. Ő az egyetlen hadnagy, aki tudja használni a Bankai-t.

7. osztag

Név: Iba Tetsuzaemo



Zanpakuto: Nem tudni

Nem sokat tudni róla, Ikkakuval szokott harcolni piáért, aki veszít, az megy el hozni még 1 üveggel.

8. osztag

Név: Ise Nanao



Zanpakuto: Nem tudni

Ő dolgozik Kyouraku kapitány helyett, aki szeret heverészni. Inkább egy titkárnő, mint hadnagy. Harcolni még nem láthattuk.

9. osztag

Név: Hisagi Shuuhei



Zanpakuto: Nem tudni

Ő volt a legjobb tanuló az akadémián, majd oktató lett ott, és mindezek után Hadnagy. Ő szállt szembe a Hinamorira, Kirara, és Renjire támadó hatalmas hollowal.

10. osztag

Név: Matsumoto Rangiku



Zanpakuto: Haineko

Mondhatni tökéletes testű nő hatalmas keblekkel, amikhez Kon mindenáron oda szeretne dörgölőzni, bár ő ezt nem hagyja. Nincs túl sok szabadideje, mert Hitsugaya a Kapitánya, aki a legfiatalabb kapitány, és nagyon okos, ezáltal sok a papírmunkája.

11. osztag

Név: Kusajishi Yachiru



Zanpakuto: Nem tudni

Kis pöttöm Hadnagy, de nagyon gyors. Szinte születése óta ismeri Kapitányát, Zaraki Kenpachit. Nem harcolt még.

12. osztag

Név: Kurotsuchi Nemu



Zanpakuto: Nem tudni

Kurotsuchi készítette és bármilyen rosszul is bánik vele, ő szeretne hozzá tartozni. A saját sérülései árán is megvédi Kapitányát. Ő adta Ishidának a méreg ellenszerét, amellyel megmentette az életét.

13. osztag

Név: Shiba Kaien (halott)



Zanpakuto: Nejibana

Ganju és Kuukaku bátyja. Igen jó kapcsolatban állt Rukiaval. Azt hiszik Rukia ölte meg, ez így nem teljesen igaz. Egy hollow részévé vált, és bár a teste az övé volt, de mégis a hollow irányította, és beleugrott Rukia zanpakutojába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bleach OP 1 ~A kezdetek zenéje~