2010. december 20., hétfő

Bleach: Kapitányok


Kapitányok

A Soul Societyben a rend őrzésére és a Földön lévő szellemi egyensúly fenntartására 13 shinigami őrosztagot hoztak létre. Mindegyik osztagnak van egy kapitánya, aki a legerősebb személy az osztagban.

1st Captain


Név: Yamamoto Genyruusai Shigekuni

Zanpakuto : Ryuujin Jakka

Ő a 13 őrosztag alapítója, és egyben a legerősebb kapitánya is. Bár egy “védtelen” öregembernek néz ki, egyáltalán nem az, neki van a legerősebb tűz alapú zanpakutoja. A kapitányok között ő a legidősebb és legtapasztaltabb és ő tanította az első kapitányokat.

2nd Captain


Név: Soi Fong

Zanpakuto : Suzumebachi

Soi Fong nő létére rendkívül erős és veszélyes harcos. Ő a parancsnoka a rendfenntartó erőknek és a titkos alakulatoknak. Mozgása gyors és Zanpakutoja igen veszedelmes fegyver, ha kétszer ugyan azon a ponton okoz sérülést az ellenfelét azonnal megöli.

3rd Captain


Név: Ichimaru Gin

Zanpakuto: Shinsou

Maga a titokzatosság. Nem tudjuk eldönteni, hogy mik a szándékai, de valami gonoszság mindig sugárzik belőle. Szemét ritkán nyitja ki, de akkor a tekintete mindent elárul.

4th Captain


Név: Unohana Retsu

Zanpakuto: Minazuki

Az orvosi osztag kapitánya. Kedves, segítőkész nő, gyógyító képeséggekkel.Harcolni nem láttuk (szerintem nem is fogjuk).

5th Captain


Név: Aizen Souske

Zanpakuto : Kyouka Suigetsu

Első ránézésre ő a jóság és a bizalom megtestesítője, kedves és barátságos. De fordul a helyzet és elárul mindenkit. Kísérleteket folytat egy új ,erősebb faj létrehozása érdekében amivel leigázhatja a Soul Society-t.

6th Captain


Név: Kuchiki Byakuya

Zanpakuto : Senbonzakura (Ezernyi Cseresznyevirág)

Maga a nyugodtság és a nemesség, ő a négy uralkodóház egyik tagja. A törvényeknek él és minden érzelem nélkül betartja azokat. Nem ismer könyörületet. Rukia nevelőbátyja.

7th Captain


Név: Komamura Sajin

Zanpakuto : Tengen

Komamura-t eleinte sisak rejti el és titkolja valódi kilétét. Ám kiderül hogy a nagy titka az, hogy róka teste van és ezt szégyenli. Félt, hogy nem értené meg senki. Robosztus külseje érző belsőt takar.

8th Captain


Név: Kyouraku Shunsui

Zanpakuto : Katen Kyoukotsu

Az első Kapitányok egyike, ő az egyik a két kapitány közül akinek dupla Zanpakuto-ja van. Jellemre elsőre elég furcsa, el sem képzelnénk róla hogy ő egy kapitány. Mindig iszik, csajozik, lustálkodik és elég komolytalan. De ha a helyzet komolyra fordul akkor ő is bekeményít.

9th Captain


Név: Tousen Kaname

Zanpakuto : Suzumushi

Ő az egyetlen vak kapitány, Komamura legjobb barátja. Tousen egész életében az igazságért harcolt. És az igazság az egyetlen járható út számára. Csak ez mindenkinek mást jelent, ő az “igazság” érdekében elárulta a Soul Society-t és Aizen nyomdokaiba lépett.

10th Captain


Név: Hitsugaya Toushiro

Zanpakuto : Hyourinmaru

Hitsugaya a legfiatabb kapitány az összes közül. Zseninek tartják, hogy ilyen fiatalon elérte ezt a kiemelkedő rangot. Arcán mindig komoly tekintet ül, ritkán látni mosolyogni. Sokan viccelődnek azzal , hogy milyen kicsi ami mindig felidegesíti

11st Captain


Név: Zaraki Kenpachi

Zanpakuto : nincs neve

Zarakinak mindene a harc, harc közben érzi jól magát. Hatalmas harci tudását csak testi ereje múlja felül. Mindig Szemfedőt visel, ami szívja az erejét mert különben nem lenne ellenfele és nem tudná úgy “kiélvezni” a harcokat. Kenpachi nevet azok kapják akiket legyőzhetetlennek tartanak. A legtöbb kapitány fél tőle, egyesek gyűlölik. Őt nem érdekli a Zanpakutok nevei, a sajátjáét sem tudja, csak a harci tudást részesíti előnyben.

12nd Captain


Név: Kurotsuchi Mayuri

Zanpakuto: Ashisogi Jizou

Ő a kutató részleg főnöke. Ha két szóval kéne jellemezni: “őrült tudós”. Általában az ellenségeire is mint alanyként tekint a kísérleteihez. Kardján kívül egyéb különös képességei is vannak, amik álltal elég erős ellenfél, ráadásul elpusztítani is nehéz, eddig még senkinek sem sikerült, pedig volt rá alkalom…

13rd Captain


Név: Ukitake Juushirou

Zanpakuto: Sougyo no Kotowari

Mint legjobb barátja, Kyoraku Shunsui, ő is az első kapitányok egyike volt, és neki is dupla zanpakuto-ja van . Rossz az egészsége, ezért sokszor betegeskedik. Mindazonáltal igencsak kedves, barátságos természete van. Tisztán látja a dolgokat és sok tapasztalattal rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bleach OP 1 ~A kezdetek zenéje~